https://i.ytimg.com/vi/k2UXaBeDAJA/hqdefault.jpg



nie adalah rekaan semata2….tiada kenemengena antara hidup dan maty….


Video Kecelakaan Pencurian Kebakaran Kasus Lucu Hantu
seram

yasbux

Related Posts
comments
  • benda ni jangan main ini semua syirik tau. kalau kau main nanti dating betul betul baru tahu.aku tk nk lah main benda ni.

  • Mane boleh sesuka hati main benda-benda macam tu…

  • hantu pun pandai bahasa English ke haaa??

  • benda ni kan orang kristian jer yang main haram la orang islam main
    U~U

  • Not bad gak awek tu, pasal tu jer aku click, LOL

  • astaffirullah itu mainan untuk memanggil hantu

  • bodoh gila………………………..

  • sampai sekanag aq tertanya2…siapa awek yg jadi hantu tu..comel giler..hahaha

  • aq tengok versi mainan panggil hantu, jelangkung dan spirit of the coin lagi seram dari oiuja…ouija merepek la…xseram lalu…

  • leave a comment

    Create Account



    Log In Your Account