https://i.ytimg.com/vi/L2rOVpMHOmk/hqdefault.jpg





Video Kecelakaan Pencurian Kebakaran Kasus Lucu Hantu
pencuri

yasbux

Related Posts
comments
  • cantik sangat persembahannya😍😍😍

  • Baju merah tu macam bodoh je Saya tengok

  • Sorry too say but i dont like sebab yang merah nak cepat dengan gedik

  • Tapi boleh tahan ,tapi ayda jebat lagi terbaik

  • Kak wani cantik sangat saya suka kak wani😘😘😘😘

  • Korang tu nk kutuk pikir pnjang itu cikgu sruh kalau ko msk youtube lepastu kene kutuk marah ak..

  • Merah tu overrrr sangat sorry to say…

  • Bagus,tapi yang merah tu macam laju

  • bagus tapi merah itu pencucri hati saya

  • Hebatnya tarian diorang😘😘
    Mesti dah lama berlatih dan berlatih dengan bersungguh sungguh. Langkah kaki serentak. Hebat!

  • hijau tu pandai ke tak menari yang sebelah kanan

  • Best sangat tapi yg skirt merah tu over sangat yang lain dh bagus dh tu

  • duduk ditepi pantai berjaga-jaga
    sakitnya hati saya

  • merah tu over purple belah kiri tu terkangkang duhh

  • leave a comment

    Create Account



    Log In Your Account