https://i.ytimg.com/vi/mt3JAJHVBAM/hqdefault.jpg





Video Kecelakaan Pencurian Kebakaran Kasus Lucu Hantu
seram

yasbux

Related Posts
comments
  • ok skg ni jm 0053am….kbai

  • aku tengah berak kt umh atok..dh la kt blakang..celaka banyak bunyi hahahahha..nk berak..taik tk kluar kluar sbb takot

  • saya prnh pergi kag tempat shooting crita qalisya tu . mmg cntik tmpt dia tp alhamdulillah tkde apa jd

  • suare background die ni.. aq pnah dgr kt telinga btol2..pehh bepelohh aq tido..

  • dia ambik orang utk lakonkan kejadian ni kan?

  • dalam seram selebriti yg paling best bgi aku elfira sorg je😂😂

  • seram sangat ea? nak tengok tak berani pulak sesorang kerja ni. Nanti menghantui dek difikiran hoho

  • asal tuan dia punya tanah suruh elfira ngan director2 lain keluar???

  • muzik tu jgn seram sgt boleh..serem la

  • xseram sgt lagi seram klau duit abis

  • kalau bunian dy xngilai .. pontianak kot tu .. cbb aku pernah diperatikan hari2 dri tingkap rumah ..xheran laa cbb umah aku mmg laluan bunian ..tp yg aku xkeruan bile aku tgh blaja ,mkn ,ddok, semua bnde la dy perati .. muka dy sme je mcm manusiaa tp yg perati an aku yg baik cbb pakaian dy putih ..kebetulan kawan aku ad blaja ilmu .. lps tu dy dpt mimpi bunian tu ckp kalau kau x jaga bdk tu aku nk bawak dy g dunia bunian jd isteri aku ..aku akn ubat kan bdk tu .. alhamdulillah aku smbuh dh

  • Nak tanya siapa nama pompuan yg melakonkan elfira tu?

  • sungguh seram cerita elfira loy😱😱😱😱😱

  • sweet suara dah matang. dulu kecik ja suara dia

  • byk2 cerita seram selebriti , elfira paling sronok ak rsa hahahaa

  • bru nmpak video ni.. Hulu Langat?? ktaorg bru je balik dri sna..😱

  • Dia ambil gambar kat pokok buluh kan? No wonder lah.

  • cerita lakonan ni muka dia macam sweet yang pelakon

  • Alhamdulillah saya x pernah apa apa

  • orang yg belakon tu memang sweet pun……….sebijik mcm sweet………….depa lakon kan balik

  • ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ ▄︻̷̿┻̿═━一 (づ ̄ ³ ̄)づ( ̄3 ̄)

  • abg saya pernah pergi ke satu challet pada malam itu abg saya dan kaean2 dia main kad tiba tiba abg saya ckp dia nk tido kawan2 yg lain sqmbung main kad dugaan yg xdiduga tiba2 pintu di blkang challet itu tertutup dgn sendiri kawan2 abg saya mencece lari besok tu kawan2 abg saya pun cerita kat abg saya yg berlaku semalam beberapa hari kemudian tu dia pun balik ke rumah

  • Muka el masa dulu macam muka sweet qismina

  • Saya pun Ada cerita yang seram la jugak kalau orang yang macam Tak takut Tak rasa la benda ni saya Dan keluarga saya pergi McDonald lepas tu Ada atok tua kemudian kan bila kita lepas odar Ada bila kita nak bayar duit kan Ada macam skrin kan yang boleh tengok kereta yang lain lepastu Saya pun tengok dekat skrin tu dah Tak da dah atuk tu Saya rasa memang seram lah

  • lakonan semula mmg takkan guna org sebenar.. dia akan guna org lain.. so takyah nak konfius sweet ke elfira..

  • Ni anak tengok lepas tu waktu mandi keluar cepat 2

  • leave a comment

    Create Account



    Log In Your Account