https://i.ytimg.com/vi/U_lXHsL9iVQ/hqdefault.jpg



berikut adalah pengalaman seorang fans PEC..dimana telah dicampak sekuntum bunga ros yang masih segar dari atas siling tempat beliau berkerja iaitu di Dhoby Ghaut MRT Station,Singapore..terus meremang bulu roma kata beliau..sebab tiba2 je semerbak bau sekeliling..entah dari mana datangnya..hehe jaga2 sapa yang kerja shift malam tu..mungkin ada yang tengah memerhati..


Video Kecelakaan Pencurian Kebakaran Kasus Lucu Hantu
seram

yasbux

Related Posts
comments
  • Kat mana dapat background music ni?

  • tak apa kalau betol jumpa lah .nati hantar balik .tempat umah lama dia kt situ

  • Knpe tuan tak nyanyi lagu "Jampi"..hihi

  • Pontianak di MRT:
    Stasiun Pontianak (Kalbar) masuk daftar MRT Indonesia

  • last vid mcm sial hahaha tekejut jilake betul

  • kuang ajar ak nmpk tangge.. seram…

  • Perghhh power brader ni,jln sorang2 der,member pun xde,JAGA pun x nampak,kalau nampak JAGA thn sikit,ni JAGA pun x nampak

  • adoi terkejut aku bila dia pusing camera tu 😅😂

  • Tgok minit 1.51-1.55 .. Ade bntuk tubuh ..

  • 3:43 tu yg aku takut…tetiba pulak muncul

  • entah2 ada penunggu tak agak nya di MRT tu…kehekeh

  • Hantu tu kasih saya terkejut yang hantu biru tu!!!.

  • Yg ngerekam kyk anjing
    Taik lu

  • Kalau benda XDA jgn la buat2 ada bro. . ko menakutkan kaum hawa jerr. .bila boring tido. . jgn boring nak buat2 crita pla. .

  • Nak tanya pasal muzik background tu

  • Bunga mawar nya mah emang udah ada di atas telinga kmu kalii

  • Penipu punya netizen!mana pontianaknya yang 1:53 tu!!!!!

  • mgkn die jatuh cinta tu pandangan pertama berdua bertentang mata..satu je nk pesan bro kuat kn iman kawal nafsu ye bila berdua takot terjerumus ke lembah lurah maksiat…kwkwkwkw…semoga anda kuat menahan nafsu yew…hiihii

  • Tokojottttt din aku masa last2 tu:)

  • oky lepas bismillah dia terus lari benda tu. aku nampak bayang hitam tu . slow2 dia dia beredar dari situ

  • Lagu background nie..lagi seram siutt dari cerita..hahahahaha

  • Untglaaa ada jgk yg bg kau bunga.. aku? Hmm smpai skg lonely. Phew…

  • Cilakok yg last tu tekijuit saye…nate gilo

  • leave a comment

    Create Account



    Log In Your Account